My Dad is A Liar

Weeks ago i was camping in Ardenen Belgium with some friend. Nice? Of course, it’s the great weekend. I was happy cause having me time just a moment without kids and husband. And of course Luc support me a lot. He brought and pick me up at station.

We told each other every single story about everything we miss. About what happen in  camping, at home, over the kids doing thing without me, everything! Messy house? Yes! Everywhere, living room, kitchen, Ohhh My God, i don’t know how to clean. Yesterday, when i lied on the couch, Luc show me an emotional commercial. It’s really touched me. I cried! Not just because of the commercial but because of i am thinking over my father and also Luc. They both are doing such a good for their kids.

I hope people who read this blog also see this video. Maybe you also cry like me when see and thinking somebody who take care of you, doing the best for you……….

He lies about having a job
He lies about having money
He lies that he is not tired
He lies that he is not hungry
He lies that we have everything
He lies about he’s happiness

He lies because of me

I love you ayah, the sweetest daddy in the world. Ayah Juara sedunia!

Advertisements

15 thoughts on “My Dad is A Liar

  1. I’ve watched it mba. and gak kuat ngeliatnya. sedih banget. pertama kali ngeliat, nangis. untung udh malem dan semua org rumah udh tidur.

  2. Ive watched this too, ada 1 lagi mbak video clipnya sapa tuh yg settingnya di africa critanya mirip kayak gini, si ayah pura-pura kerja pake setelan officelook abis nganter anaknya skolah, dia lepas baju ganti yg jelek pergi ke TPS memulung sampah. 😦

  3. Dulu saya pernah menonton iklan ini dan sedih banget, memang. Kadang para ayah tidak mendapat eksposur yang sama untuk kasih sayang orang tua, padahal peran ayah juga sangat tak tergantikan, sama seperti peran ibu. Duh, semoga kita jadi anak yang berbakti baik pada ayah dan ibu kita ya Mbak :amin.

      • Ya, tapi memang tertawa bersama ketika hati sebetulnya sedang menangis tersedu itu memang nyesek banget sih, Mbak. Syukurlah si anak sudah tahu tentang apa sebenarnya yang terjadi pada kehidupan bapaknya dan dia mau menerima. God, hidup mereka pasti akan lebih ringan setelah itu karena tidak ada kebohongan lagi :)).

  4. Ya Allah nangis beneran nonton iklan ini 😥 , emang Thailand jagonya bikin iklan yg buat mewek..
    pernah liat si anak di film pendek thailand (durasi 40 menit), sedih juga filmnya T.T

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s